FxCamera

FxCamera 3.4.2

Maak van je telefoon een speelse camera

VOOR

  • Leuke effecten
  • Gebruiksvriendelijke interface

TEGEN

  • Wij vonden ze niet

Uitmuntend
8

FxCamera is een gratis applicatie voor het maken van bijzondere foto's. De software voegt een aantal filters toe aan je camera, waardoor het lijkt alsof je gebruik maakt van een polaroidcamera of een plastic wegwerpcamera.

FxCamera heeft 5 effecten voor je klaarstaan, waaronder 'Polandroid', 'Toy Camera' en de 'AndyWarholizer'. De filters lijken op het eerste gezicht eenvoudig, maar het resultaat mag er zijn. Zo spiegelt de functie 'SymmetriCam' een bepaald onderwerp, zodat je gemakkelijk je huisdier omtovert tot tweekoppig monster. De speelgoedcamera levert verdraaid leuke kiekjes af met een retro look.

FxCamera is eenvoudig in het gebruik. De applicatie opent zoals de standaardapplicatie voor foto's. Ondersteunt je camera autofocus dan zet je dit gemakkelijk aan of uit met de software. Nadat je een plaatje schiet, bepaal je of de software het kunstwerkje opslaat op niet. De leukste creaties zet je in de eigen galerij van FxCamera of in je standaardmap voor foto's.

Retroliefhebbers opgelet: met FxCamera lijken je foto's geslepen door weer en tijd. De effecten zijn leuk en dikwijls razend authentiek. Deze applicatie vervangt niet je standaard camera maar biedt dolle pret voor feestjes en partijen.

Meeste downloads Fotografie voor Android

Meer
FxCamera

Download

FxCamera 3.4.2

Beoordelingen about FxCamera